Broodrolletje met zalm en mierikswortelroom en tuinkers

Ingrediënten:
• ½ casinobrood
• 100 gram gerookte zalm
• 2 tl mierikswortelcrème
• 2 eetlepels crème fraîche
• tuinkers
Variatietip: 1 bol mozzarella, 1 potje groene pesto.
Benodigdheden: deegroller en huishoudfolie.
Bereiding:
- Snijd de korstjes van de boterhammen.
- Rol met behulp van een deegroller twee plakken uit en leg de boterhammen met 1 cm overlapping op elkaar en rol nog een keer zodat er een lange plak ontstaat.
- Meng de crème fraîche met de mierikswortelcrème en roer goed door.
- Smeer de lange plak brood hiermee in en beleg met wat plakjes gerookte zalm.
- Strooi er wat tuinkers op en rol strak op tot een rolletje.
- Pak het rolletje strak in de huishoudfolie en draai de uiteindes van de folie dicht.
- Leg het rolletje 10 minuten in de koelkast om op te stijven.
- Verwijder net voor het serveren de folie en snijd met een scherp mes in mooie plakjes.