-
Kerstpasta, 'Buon natale', 500g6 , 5013,00 / kgOp voorraad
-
Pasta hartjes, 250 gr4 , 9519,80 / kgOp voorraad
-
Pasta, linguine met inktvisinkt, 250 gram5 , 5022,00 / kgOp voorraad
-
Meel voor pasta, biologisch, 500 gram3 , 957,90 / kgOp voorraad
-
Mix voor pastasaus, tomaat en basilicum, 100 g4 , 5045,00 / kgOp voorraad
-
Pasta lumaconi, F.lli Iozzino, 500 g6 , 5013,00 / kgOp voorraad
-
Farfalle, cinque sapori, 250 gram5 , 5022,00 / kgOp voorraad
-
Pasta, linguine met citroen en peper, 250 gram5 , 5022,00 / kgOp voorraad
-
Mix voor pastasaus pennette del bosco, 100 g4 , 5045,00 / kgOp voorraad
-
Pasta, linguine met knoflook en basilicum, 250 gram5 , 5022,00 / kgOp voorraad
-
Mix voor pastasaus all‘arrabbiata, 80 g4 , 5056,25 / kgOp voorraad
-
Pasta, linguine met chilipeper, 250 gram5 , 5022,00 / kgOp voorraad
-
- Inspiratie voor huis en tuin
- Natuurlijke eenvoud sinds 1974
- Met aandacht geselecteerd
Pasta van Dille & Kamille
Ken je onze heerlijke pasta al? Onze pasta ‘linguine’ is er in 4 verschillende smaken. Er is pasta met inktvisinkt die de ‘linguine’ een mooie zwarte kleur en een lichtzilte ‘zeesmaak’ geeft. Daarnaast hebben we een frisse, kruidige ‘linguine’ met knoflook en basilicum in ons assortiment. Voor een beetje pit kies je voor de pasta ‘linguine’ met chilipeper of de variant met citroen en peper. Deze op traditionele wijze bereide pasta heeft een volle smaak door de verse tarwekiem. Dit is het hart van de tarwekorrel dat veel vitaminen en plantaardige eiwitten bevat. Bekijk ook onze biologische pastasauzen die je zo uit de pot of als basis voor een eigen recept gebruikt bij de verschillende pasta's van Dille & Kamille.
Pasta recepten
Pasta is niet alleen heel erg lekker, maar ook leuk om zelf te maken met onze biologische pastameel van Molen de Vlijt uit Wageningen . Wil je echt iets bijzonders maken? Bekijk dan dit recept voor ‘pansotti’. De zelfgemaakte pasta vul je deeg met spinazie en pompoen. De walnotensaus die je op het laatst toevoegt, maakt de pansotti nog lekkerder! Of bekijk dit recept voor pastasalade met lekker veel gezonde, groene ingrediënten: doperwten, spinazie, sugarsnaps, munt én onze biologische Pesto alla Genovese (ook vegan verkrijgbaar).
Pasta maken
Met de mooie Imperia Titania italiaanse pastamachine van roestvrij staal maakt je zelf verse pasta. De pastamachine heeft een roller voor lasagnevellen, tagliatelle en tagliolini (smalle lintpasta). Wil je ravioli maken? Gebruik dan de roller voor lasagne om deegvellen te maken en gebruik vervolgens onze uitsteekvorm met houten handvat en gekartelde afwerking om ravioli uit te steken. Ook handig: de ravioliplaat waarmee je zelf maar liefst 12 gevulde raviolikussentjes van 5 x 5 cm te maakt. Snijd hiervoor twee uitgerolde, dunne lappen pastadeeg op maat van de ravioliplaat en leg één lap op de plaat. Druk vervolgens het deeg met de vingers licht aan en schep in elke uitholling een theelepeltje vulling. Leg het tweede vel pastadeeg op de eerste lap en de vulling en druk goed aan. Je maakt de raviolikussentjes van elkaar los door met een deegroller over de vorm te rollen. Handig!