Productinformatie
Set van 3 verschillende kaasmesjes uit de bestekserie 'Gent', gemaakt van roestvast staal, 'geborsteld' voor een iets matte look, met een heft van esdoornhout. Esdoorn is een harde, 'compacte' houtsoort met een warme, sfeervolle uitstraling.
Met het brede, spits toelopende mes breek je stukjes af van harde kazen zoals Parmezaan, pecorino en oude brokkelkaas. Het mesje met de gaten in het lemmet gebruik je voor zachte kaas zoals camembert en gorgonzola: dankzij de gaten plakt de kaas niet aan het mes. Het gebogen mes met de gevorkte punt gebruik je om halfharde kazen als roodschimmel en jonge kaas te snijden en op te prikken.
Tip: Behandel het heft regelmatig wat (lijnzaad)olie, dit verzorgt en beschermt het hout. Wrijf de olie in met een zacht doekje.
Artikelnummer | 00042257 |
---|
-
5100%
-
40%
-
30%
-
20%
-
10%