Carrotcake met zelfgemaakte worteltjes van marsepein
Ingrediënten:
• 1 pak bakmix voor wortelcake + benodigdheden volgens de verpakking
• 1 pakje marsepein food colouring, groen en oranje
• 100 gram poedersuiker
• huishoudhandschoenen
• 1 x bakblik van 20 x 30 cm
Bereiding:
- Maak de carrot cake volgens aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Verdeel de marsepein in 2 delen en meng de marsepein met groen en de andere helft met de oranje kleurstof.
- Gebruik hier wel huishoudhandschoenen of wegwerphandschoenen voor.
- Maak hier mooie worteltjes van voor op de carrot cake.
- Maak ondertussen het glazuur door de poedersuiker met een klein beetje water te mengen tot een mooi, wit glazuur.
- Pas op met teveel water, dan wordt het te dun en loopt bij van de cake af.
- Giet het glazuur over de cake en laat stollen.
- Snijd de cake in mooie kleine stukjes en garneer met een zelfgemaakt marsepeinen worteltje.