Citroen-maanzaadcakejes
Boodschappenlijst
Ingrediënten
- Bakmix citroen-maanzaadcake*
- 240 ml zonnebloemolie
- 5 eieren
- 2 biologische citroenen
- Crema al limone*
- 1 tl maanzaad*
Benodigdheden
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170 °C.
- Meng de eieren één voor één met de zonnebloemolie tot een egale massa.
- Voeg de bakmix toe en roer tot een glad beslag.
- Rasp met de zesteur de schil van de citroenen en roer de rasp door het beslag.
- Vet de muffinvorm in en bestuif met bloem. Vul met beslag en bak de cakejes in ca. 45 minuten gaar.
- Laat de cakejes goed afkoelen en haal uit de vorm.
- Verwarm de crema al limone in de steelpan op laag vuur (niet laten koken) tot het iets vloeibaar is.
- Schep de crema over de cakejes en garneer met maanzaad en citroenrasp.
Tip: Voeg, voor een extra frisse citroensmaak, citroenextract* toe aan het beslag.