Bruschetta-plank
Boodschappenlijst
Ingrediënten
- 1 stokbrood
- Mix voor bruschetta*
- Olijfolie extra vierge*
- Cherrytomaatjes aan een takje
- Olijfolie extra vierge citroen*
- Artisjokkencrème (crema di carciofi)*
- 1 citroen
Benodigdheden
- Ovenschaal om de tomaatjes te roosteren*
- Citroenschilrasp/zesteur*
- Serveerplank fsc beukenhout*
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 150 °C.
- Bereid de mix voor bruschetta volgens de beschrijving op de verpakking.
- Snij het stokbrood in schuine sneetjes van +/- 2 cm, besprenkel met een beetje olijfolie en rooster ze.
- Rooster de tomaatjes in +/- 20 minuten gaar.
- Verdeel de mix over de helft van de bruschetta’s en garneer met de geroosterde tomaatjes.
- Besmeer de andere helft van de bruschetta’s met artisjokkencrème en rasp er wat citroenschil over.
- Serveer de bruschetta’s op een mooie houten plank.