Burrata met bloedsinaasappel
Voor 2 personen
Ingrediënten:
• 1 grote bol burrata (verse Italiaanse kaas, een combinatie van mozzarella en room)
• 2 (bloed)sinaasappels
• olijfolie*
• gedroogde lavendel*
• peper en zout*
Benodigdheden: dunschiller*, officemes*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding:
- Schil de sinaasappels met een dunschiller tot tegen het vruchtvlees.
- Snijd vervolgens tussen de vliesjes en haal de partjes vruchtvlees er voorzichtig tussenuit (‘peler à vif’).
- Schik de sinaasappelpartjes op een serveerschaal rond de burrata.
- Bedruppel met wat olijfolie, kruid af met peper en zout en strooi er wat gedroogde lavendel over.
- Serveer meteen.
Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.