Boodschappenlijst
Ingrediënten
- 50 g suiker
- 200 g roomboter
- 300 g bloem
- 1 tl zout*
- 1 ei
- 1 el Italiaanse kruiden*
- Verse tijm, rozemarijn en salie
Benodigdheden
- Mengkom*
- Deegroller*
- Bakpapier
- Bakring*
- Taartrooster*
- Mooi bord of schaaltje*
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Zo bereid je de zandkoekjes
- Doe alle ingrediënten, op de verse kruiden na, bij elkaar in de kom.
- Kneed goed door en rol het deeg vervolgens uit tot een dikte van ongeveer 4 - 5 mm.
- Verdeel de blaadjes en takjes van de tijm, rozemarijn en salie over het deeg en leg er bakpapier op.
- Rol hier met de deegroller overheen, verwijder het bakpapier en steek met de bakring koekjes uit het deeg.
- Verwarm de oven voor op 200° C en bak de zandkoekjes in 12 - 16 minuten gaar.
- Laat de koekjes afkoelen op het taartrooster. Serveer ze op een mooi bord of schaaltje.