Hoofdgerechten
- Amerikaanse hamburgers met aardappelwedges
- Courgetteburgers met feta en verse kruiden
- Coq au vin
- Dorade uit de oven met pittige aardappeltjes
- Frittata met chorizo en spinazie
- Gebakken tongschar met salsa verde
- Geglaceerd hammetje
- Gehaktbrood met stamppot
- Gevulde kipfilet met kruiden
- Gevulde kip met appel, gehakt en rozijnen
- Indiase curry met aardappelen en bloemkool 'Aloo gobi’
- Indiase linzencurry
- Japanse noodles met paddenstoelen, bimi en verse koriander
- Kabeljauwhaasje met lookpuree en saus van bier
- Kikkererwten/bietenburgers
- Kip met gekonfijte citroen en olijven uit de Römertopf
- Kip uit de oven met sinaasappel en truffelaardappeltjes
- Konijn met pruimen en Armagnac
- Lamskroontje met kruidenkorst en muntsaus
- Lamsrollade met abrikozen en dadels
- Ovenschotel met zalm en zoete aardappel
- Paella met kip en zeevruchten
- Paella met mosselen
- Platbrood met lamsgehaktballetjes en labneh
- Runderstoof met trappistenbier
- Stamppot van zoete aardappel, met rucola, geitenkaas en pijnboompitten
- Tajine met gehaktballetjes en ei
- Tajine met kip, abrikozen en rozijnen
- Vegetarische, winterse stamppot met seizoensgroenten
- Veggie burgers met kikkererwten en maïs
- Viscurry met zoete aardappel
- Vistaco’s met avocadocrème en tomaten- en mangosalsa
- Winterse stoofpot met pastinaakpuree
- Wraps met zoete aardappel, kikkererwten en hummus
- Zalm ‘en papillote’ met citroen en dille
- Zeebaars met verse kruiden
- Zuiderse mosselen met saffraan
- Zuurkoolstamppot met appel en pulled pork
- Zalm ‘en papillote’ met citroen en dille
- Stoofpotje met aubergine
- Feestelijke ratatouille
- Kaasfondue met truffel
- Ovenschotel met wintergroenten
- Vegetarisch stoofpotje met appelstroop