Hoofdgerechten

Kaasfondue met truffel

Handig om restjes groenten op te maken en heel erg lekker en gezellig: kaasfondue! Wij maakten een variant met Italiaanse kazen en kruiden, en olijfolie met truffel uit Italië.



+- 30 minuten       

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in de pan en fruit hierin de, fijngesneden, ui en knoflook.
  2. Doe de Italiaanse kruiden erbij en bak nog even kort mee.
  3. Blus af met de witte wijn en laat in 10-15 minuten tot de helft inkoken.
  4. Voeg de kazen al roerend, en beetje bij beetje, toe en blijf roeren tot alle kaas gesmolten is.
  5. Giet de kaasfondue door de zeef om eventuele klontjes eruit te halen.
  6. Zet de fonduepan op het onderstel. Eet smakelijk!
 Bereid deze kaasfondue op laag vuur.