Boodschappenlijst
Ingrediënten
- 200 g sperziebonen
- 2 bospenen
- ¼ Chinese kool
- 1 rode paprika
- 50 g shiitakes
- 50 g taugé
- 2 el mix voor Thaise curry*
- 250 ml kokosmelk
- 50 ml gembersiroop*
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170 °C.
- Maak de sperziebonen schoon en snij de bospenen in schuine plakjes. Kook in ongeveer 10 minuten beetgaar.
- Doe de mix voor Thaise curry, de kokosmelk en gembersiroop in de steelpan, meng door elkaar en breng aan de kook. Laat kort doorkoken op laag vuur.
- Snij de paprika en shiitakes.
- Bedek de bodem van de ovenschaal met bladeren van de Chinese kool, doe alle groenten erbij en giet de saus erover.
- Dek de ovenschotel af met aluminiumfolie en zet een uur in de voorverwarmde oven. Roer tenminste twee keer door. Haal daarna de folie van de schaal en bak nog 15 - 25 minuten.