IJsjes met Appelsprankel Framboos

In deze ijsjes proef je de volle smaak van rijpe appels en frambozen dankzij de Appelsprankel Framboos die je als basis gebruikt. Bekijk hier hoe je ze maakt!



Maken: 10 minuten       Vriezer: ± 8 uur
Vlierbloesem ijsthee

Boodschappenlijst

Ingrediënten

  • Krenkelaar Appelsprankel Framboos (en eventueel Appelsprankel)*
  • Rood fruit zoals rode bessen, aardbeien en frambozen

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding

  1. Vul de vormpjes met Appelsprankel.
  2. Doe er wat kleingesneden rood fruit bij.
  3. Zet het rekje met de 4 vormpjes in de vriezer tot de ijsjes bevroren zijn (± 8 uur).
  4. Hou de bevroren vormpjes even onder de kraan: zo gaan de ijsjes er makkelijk uit.
  5. Geniet van een heerlijk ijsje - zonder plastic verpakking!