Kersentrifle met chocolade en cantuccini

Kersentrifle met chocolade en cantuccini

Trifle is een Engels dessert dat bestaat uit meerdere lagen en in een glas (of glazen kom) wordt geserveerd. Een heerlijk nagerecht met kersenconfituur, cantuccini, mascarponeroom en pure chocolade!



Bereidingstijd: ± 15 minuten       Aantal personen: 4

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding 

  1. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en de basterdsuiker.
  2. Meng er voorzichtig de mascarpone door. ​ 
  3. Schep in elk glas een eetlepel kersenconfituur. 
  4. Breek vervolgens boven elk glas een cantuccini in kleine stukjes.
  5. Schep de mascarponeroom erover. 
  6. Rasp de chocolade en strooi over de trifles. 
  7. Serveer de kersentrifles met een cantuccini ernaast.