Perencrumble
Voor 4 personen
Bereidingstijd:
40 minuten
Ingrediënten:
• 6 peren, geschild
en in blokjes
• 100 g boter
• 70 g bloem
• 100 g
amandelpoeder
• 4 el suiker
Benodigdheden: ovenschaal*,
lepel*, kom*, kruimeldeegmenger*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille
& Kamille
Bereiding:
Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Doe de perenblokjes in een ovenschaal en bestrooi met 1 el suiker.
- Meng de rest van de ingrediënten tot een kruimelig deeg.
- Bestrooi de perenblokjes met de crumble.
- Bak ca. 30 min. in de voorverwarmde oven tot de crumble mooi goudbruin gebakken is.
- Serveer met opgeklopte room of een bolletje vanille-ijs.
Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.