Breakfast bowl met açai en chiazaad
Voor 1 persoon
Bereidingstijd: 10
minuten + 1 nachtje weken
Ingrediënten:
• 250 ml
kokos-amandelmelk
• 4 el chiazaad
• 100 ml Griekse
yoghurt
• 150 g bosbessen (uit
de diepvries)
• 2 tl açaipoeder
• 1 el honing
• sap van ½ limoen
• vers rood fruit
naar keuze
• 2 el granola
• takje munt
Benodigdheden: kommen*,
blender, vork*, glazen pot*, lepel*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding:
- Laat de chiazaadjes een nacht weken in de kokos-amandelmelk.
- Mix de Griekse yoghurt met de helft van de bosbessen en het acaipoeder in een blender.
- Plet de rest van de bosbessen met de honing en het limoensap.
- Schep de bosbessenpuree in een glazen pot, schep er de chiapudding en nadien de açai-yoghurt op.
- Werk af met vers rood fruit, granola en een takje munt.
Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.