Granolarepen met abrikozen

Om de dag mee te beginnen, om mee te nemen naar school, sport of werk of als tussendoortje: deze granolarepen met abrikozen zijn altijd lekker!

Ingrediënten:

Voor 8 repen

Benodigdheden:

  • Mengkom*
  • Bakpapier
  • Taartvorm met losse bodem 35 x 11 cm*

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding:

  1. Doe de granola in de kom en voeg crema al limone toe tot je er een geheel van kunt kneden.
  2. Bekleed de taartvorm met bakpapier, doe het mengsel erin en druk goed aan (bijvoorbeeld met de bolle kant van een lepel).
  3. Snij de abrikozen in stukjes, verdeel over de bakvorm en druk voorzichtig aan. Besmeer het granola mengsel eventueel eerst nog met wat crema al limone.
  4. Zet de vorm in de koelkast en laat ongeveer 2 uur staan.
  5. Als het mengsel goed hard is, kan je er repen van snijden.

Bereidingstijd: 20-25 minuten
Koelkast: 2 uur