Granolarepen met abrikozen
Om de dag mee te beginnen, om mee te nemen naar school, sport of werk of als tussendoortje: deze granolarepen met abrikozen zijn altijd lekker!
Ingrediënten:
Voor 8 repen
- ± 275 g granola*
- Crema al limone*
- Handje gedroogde abrikozen
Benodigdheden:
- Mengkom*
- Bakpapier
- Taartvorm met losse bodem 35 x 11 cm*
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding:
- Doe de granola in de kom en voeg crema al limone toe tot je er een geheel van kunt kneden.
- Bekleed de taartvorm met bakpapier, doe het mengsel erin en druk goed aan (bijvoorbeeld met de bolle kant van een lepel).
- Snij de abrikozen in stukjes, verdeel over de bakvorm en druk voorzichtig aan. Besmeer het granola mengsel eventueel eerst nog met wat crema al limone.
- Zet de vorm in de koelkast en laat ongeveer 2 uur staan.
- Als het mengsel goed hard is, kan je er repen van snijden.
Bereidingstijd: 20-25 minuten
Koelkast: 2 uur