Havermoutpap met Earl Grey rozijnen 

Met havermoutpap begin je je dag goed én je kunt er eindeloos mee variëren. Wij voegden er in Earl Grey gewelde rozijnen aan toe voor een lekkere theesmaak. 



Aantal personen: 1

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden 

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille   

Bereiding 

  1. Doe de rozijnen in een kom en giet er de hete, sterkte thee over. 
  2. Laat een paar uur - of een nacht - wellen. Hoe langer de rozijnen wellen, hoe sterker de theesmaak.  
  3. Breng de melk aan de kook, zet het vuur iets lager en voeg de havermout toe. 
  4. Laat ongeveer 4 minuten zachtjes koken. Roer regelmatig.  
  5. Voeg een paar druppeltjes vanille-extract en 2 eetlepels gewelde rozijnen toe. Laat even meekoken.
  6. Schenk de havermoutpap in een kom en bestrooi met appeltaartkruiden.  
  7. Breng op smaak met honing.

Tip: De rest van de Earl Grey rozijnen kan je in een gerecht met couscous of zelfgemaakte appeltaart gebruiken.