Mango-kokos en limoen bowl met lavendelbloemen en eetbare viooltjes
2 personen
Ingrediënten:
Bowl
• 1 verse mango
• 1 doosje bevroren mangoblokjes
• 250 gram kokosyoghurt
• 1 sap en rasp van 1 limoen
• 1 eetlepel D&K honing
Topping
• kokosvlokken
• Dille & Kamille lavendelbloemen
• eetbare viooltjes
Benodigheden: blender of staafmixer
Bereiding:
- Schil de mango, verwijder de pit en snijd in blokjes.
- Doe de verse en bevroren mangoblokjes, (bewaar een paar verse blokjes voor de topping), kokosyoghurt en limoensap in de blender en mix helemaal fijn.
- Voeg de honing toe en mix nog even door totdat alle stukjes helemaal fijn zijn.
- Giet de smoothie in een leuke mok of kom en strooi de lavendelbloemen en de blaadjes van de viooltjes er over.
- Rooster wat kokosvlokken in een droge koekenpan en strooi er over.
- Maak af met de limoenrasp en garneer met de achtergehouden verse blokjes mango. Serveer direct!