Boodschappenlijst
Ingrediënten
- 200 g pasta Buon Natale*
- 1 rode paprika, 1 courgette, 1 winterpeen
- 1 rode ui (fijngesneden)
- 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
- 2 el Provençaalse kruiden
- 1 el salsa di noci*
- 2 el olijfolie extra vierge truffel*
- 100 g Parmezaanse kaas
- 150 g mozzarella
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170 °C.
- Breng de pasta aan de kook en snij de groenten in grove stukken.
- Fruit de ui en knoflook in de pan, doe de groenten erbij en bak kort op hoog vuur.
- Zet het vuur uit en voeg de Provençaalse kruiden en salsa di noci toe. Roer goed door.
- Schenk de truffelolie in de ovenschaal, doe de groenten en pasta erbij en schep door elkaar.
- Bestrooi met Parmezaanse kaas en verdeel de mozzarella erover.
- Zet de ovenschotel ca. 20 minuten in de oven.