Nieuwe recepten

Pastaschelpen met drie vullingen

Deze pastaschelpen, met drie verschillende vullingen, zijn geschikt om als kleine hapjes op de borrelplank te serveren of om je gasten mee te verrassen tijdens een etentje!



+- 45 minuten       3 - 4 personen

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding

  1. Kook de pastaschelpen.
  2. Maak de paddenstoelen schoon met de champignonborstel. Snij ze vervolgens in plakjes en bak tot ze goudbruin zijn.
  3. Doe de kaassaus erbij en kook nog twee minuten mee. Hierna is deze vulling klaar.
  4. Rooster de walnoten in een droge pan. 
  5. Voeg de spinazie toe en, als deze geslonken is, de pesto. Even doorroeren en de tweede vulling is klaar.
  6. Bak de garnalen ca. 4  minuten en doe dan de chilivlokken en oregano erbij. Bak 1 minuut mee.
  7. Blus af met de whisky en voeg de kookroom toe als de alcohol bijna is verdampt. Kook nog even door. Daarna is ook deze vulling klaar.
  8. Giet de pasta af, besprenkel met olijfolie en vul de schelpen met de drie mengsels.