Boodschappenlijst
Ingrediënten
- Pasta Lumaconi Iozzino 500 g*
- Parmezaanse kaassaus met truffel*
- 250 g gemengde paddenstoelen
- Pesto alla Genovese*
- 50 g walnoten
- 100 g spinazie
- ½ tl chilivlokken*
- 1 el oregano*
- 250 g garnalen
- 50 ml whisky
- 200 ml kookroom
- Olijfolie*
Bereiding
- Kook de pastaschelpen.
- Maak de paddenstoelen schoon met de champignonborstel. Snij ze vervolgens in plakjes en bak tot ze goudbruin zijn.
- Doe de kaassaus erbij en kook nog twee minuten mee. Hierna is deze vulling klaar.
- Rooster de walnoten in een droge pan.
- Voeg de spinazie toe en, als deze geslonken is, de pesto. Even doorroeren en de tweede vulling is klaar.
- Bak de garnalen ca. 4 minuten en doe dan de chilivlokken en oregano erbij. Bak 1 minuut mee.
- Blus af met de whisky en voeg de kookroom toe als de alcohol bijna is verdampt. Kook nog even door. Daarna is ook deze vulling klaar.
- Giet de pasta af, besprenkel met olijfolie en vul de schelpen met de drie mengsels.