Recepten
Boodschappenlijst
Ingrediënten
- Risotto met eekhoorntjesbrood, 300 g*
- 4 el mix voor pastasaus, pennette del bosco*
- 2 tl truffelcrème*
- Balsamicoazijn vijg*
- 2 sjalotjes (fijngesneden)
- 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
- 250 g gemengde paddenstoelen
- 3 liter groentebouillon
- 2 el mascarpone
Benodigdheden
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding
- Verhit wat olijfolie in de pan en fruit hierin de sjalotjes en knoflook.
- Maak de paddenstoelen schoon, snij in plakjes en bak even mee. Voeg dan de mix voor pastasaus toe.
- Doe de risotto erbij, voeg kokende bouillon toe (tot het geheel onder water staat) en roer met de pollepel tot de bouillon is opgenomen.
- Blijf dit elke 10 minuten herhalen zodat de risotto vocht kan blijven opnemen.
- Schep, als de risotto gaar is, de mascarpone erdoor en warm nog 1 minuut mee. Neem de pan van het vuur, roer de truffelcrème erdoor en breng de risotto op smaak met peper en eventueel zout.
- Serveer met een scheutje balsamicoazijn.