Recepten
3 dips met olijfolie
Bij Dille & Kamille vind je allerlei soorten olijfolie van goede kwaliteit. Heerlijk om puur te gebruiken, maar ook erg lekker om er eens met een paar andere ingrediënten een dip van te maken. Hieronder vind je 3 verschillende dipjes om een vers stukje stokbrood in te dopen. Eet smakelijk!
Italiaanse dip
- 1 dl olijfolie extra vergine
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 1 teentje geperste knoflook
- 2 el Balsamico azijn - vijg
- Paar blaadjes basilicum, fijn gesneden
- Snufje zout
- Zwarte peper
Zomerse dip
- 1 dl olijfolie extra vergine
- 1 tl kruidenboterkruiden
- 2 el Balsamico azijn - framboos
- Verse munt, fijn gesneden
- Snufje Himalayazout
- Stukje verkruimelde feta
Truffelolie dip
- 1 dl olijfolie extra vergine
- 2 el truffelolie
- Mix voor geroosterde aardappels
- Klein beetje rode wijnazijn
- Snufje zout
- Zwarte peper
- Zwarte olijven, in ringetjes
- Geraspte citroenschil (met zesteur)