Cocktail ‘Hugo’
Voor 4 cocktails
Ingrediënten:
• 120 ml vlierbloesemsiroop*
• 500 ml prosecco (of cava)
• 120 ml licht sprankelend water (bv. San Pellegrino)
• 4 schijfjes limoen
• enkele takjes verse munt
• ijsblokjes
Benodigdheden: 4 grote wijnglazen*, roerstaafje*, snijmesje*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding:
- Neem een groot wijnglas en schenk er de vlierbloesemsiroop in.
- Voeg de prosecco (of cava) en het water toe en meng voorzichtig m.b.v. een roerstaafje.
- Knijp zachtjes in het schijfje limoen zodat er wat sap in het glas druppelt en voeg het dan aan het drankje toe.
- Kneus enkele takjes munt en doe ze in het glas.
- Vul het glas aan met enkele ijsblokjes.
Dit recept werd uitgewerkt door Dille &
Kamille