Productinformatie
Langwerpige, aan beide zijden afgeronde bakvorm, voor het maken van bijvoorbeeld een heerlijke aardbeienslof. Een sloffenring heeft geen bodem. Je steekt er op een bakmat uitgerold deeg mee uit, dat je vervolgens vult met bijvoorbeeld amandelspijs. Na het bakken kan de topping erop: banketbakkersroom met fruit, of kwarttaart - je kunt er eindeloos mee variëren. Vervolgens kan de vulling er in. Je kunt de slofring ook gebruiken om op een serveerschaal gerechten in op te maken, bijvoorbeeld rijst.
De slofring is gemaakt van sterk roestvast staal, zonder synthetische anti-aanbaklaag. Wij kiezen voor 'ouderwetse' bakvormen zónder kunststoffen: die zijn namelijk vervuilend bij de productie en kunnen bij slijtage in je taart terechtkomen. Rvs is een prima alternatief, gaat lang mee en kan tegen een krasje.
Tip: Vet de rand aan de binnenzijde vóór gebruik goed in met bv. boter en bestuif hem vervolgens met wat bloem. Zo komt je baksel er probleemloos uit.
Artikelnummer | 00042006 |
---|---|
Afmetingen | 24 x 9 x 5 cm |
Materiaal | RVS |